Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma programımız, saat dokuzu beş geçe Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ulu Önder Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünü saygı ve özlemle andık.

Kas

Kızılay Haftası kapsamında sınıflarımızın panoları ve okulumuzun panosu hazırlandı. Öğrencilerimize bu haftanın önemi hakkında bilgiler verildi.

Kızılay Haftası Kutlu Olsun.

Kas

Okul olarak katıldığımız Türkiye Geneli Deneme Sınavı sonucunda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdik. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuzda düzenlediğimiz törenle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 98. Yıldönümünü coşkuyla kutladık. Şiirler, oratorya çalışmaları ve korolar eşliğinde öğrencilerimiz etkinliklerini yaptılar. Emeği geçen öğretmenlerimize ve etkinliklerde yer alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 98.yıldönümünü coşku ile kutlandı. Törene katılım sağlayan emek veren tüm öğretmenlerimize,güzel çalışmalar çıkaran öğrencilerimize, desteklerini esirgemeyen velilerimize çok teşekkür ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resim yarışmasında öğrencimiz Rozerin DOĞAN ilçe üçüncüsü oldu. Öğrencimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz tarafından plaket takdim edildi. Öğrencimizi ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Eyl

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Gününün 100. yıl dönümü vesilesi ile düzenlenen mektup ve İstiklal Marşı Güzel Okuma kategorilerinde ; İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma kategorisinde öğrencimiz İrem Su Üzgün il birincisi olmuştur. Öğrencimiz İrem Su Üzgün ve öğretmeni Hilal Başkent Baycan'ı tebrik ediyoruz.

Eyl

Savur İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ahmet Yalçın'ın okulun ilk gününde, okulumuza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz yeni eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmalarımız tamamlanmıştır. 6 Eylül Pazartesi günü bütün öğrencilerimizi okulumuza bekliyoruz.

Ağu

Telafide Bende Varım kapsamında velilerimize yönelik rehberlik faaliyetleri gerçekleştirdik.

Tem

Telafide bende varım kapsamında okulumuz da yapılan faaliyetlerle ilgili çalışmaları incelemek üzere savur ilçe mili eğitim şube müdürümüz Ahmet YALÇIN okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimizle ilgilenen ve sohbet eden Ahmet YALÇIN telafiye katılan öğretmenlere teşekkür etti.

Tem

TEGV'in Yeni Dünya Projesi kapsamında; Savur Kaymakamımız Sayın Muhammed KAYA'nın kıymetli eşi Dilara KAYA ve TEGV Mardin Savur Yöneticisi Gülşen KAYA TIRPAN'ın katılımıyla çocuklarımız tabletlerine kavuştu. TEGV'e ve Gülşen KAYA TIRPAN'a okulumuza verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz.

Tem

Telafide Ben de Varım kapsamında okulumuz bünyesinde açılan yaz kurslarımız (faaliyetlerimiz) yoğun katılımla başladı.

Tem

Öğretmenimiz İlayda YILMAZ  yürüttüğü e-Twinning projeleri sonucu, Ulusal Kalite etiketi almaya hak kazandı. Öğretmenimizin 3 yıldır yürüttüğü projelerdeki başarıları sonucu okulumuz ayrıca e-Twinning School kategorisine dahil oldu. Okul Müdürümüz Sayın Rıdvan BUMİN ve Öğretmenimiz Sayın İlayda YILMAZ ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzde yapılan törende aldılar. Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda 'e-Twinning Faaliyeti Ödül Töreni' gerçekleştirildi. Okulumuz 2020-2021 yılı Mardin ilinde 4 eTwinning Okulundan biri olmuştur. Okulumuza İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından eTwinning Scholl Sertifikası, eTwinning Okul Levhası, Ulusal Kalite Etiketi belge ve ödülleri takdim edildi. Emeği geçen öğretmenimize, desteğini esirgemeyen müdürümüze, projelerde yer alan öğrencilerimiz ve her daim yardımcı olan velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Umuyoruz ki bu ödüller daha nice başarılara vesile olur.

Tem

Okulumuzda 5 Temmuz - 31 Ağustos arasında telafi eğitim programı uygulanacaktır.  Öğrencilerimizi bekliyoruz.