Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız dolayısıyla ilçemizde düzenlenen kutlama programına katılarak hazırlamış olduğumuz gösterilerimizi yaptık.

Nis

Öğrencilerimizin genel yeterliliklerini ölçmek amcıyla deneme sınavımız yapıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun. Sınıf ve okul panolarımızı süsledik. Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir coşku ile kutladık.

Ekm

Okulumuzda uyguladığımız Temiz Okul Temiz Sınıf projemiz devam ediyor. Öğrencilerimize kazandırdığımız kişisel hijyen ve temizlik kuralları bu proje sayesinde fayda sağladı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda yürüttüğümüz eTwinning projeleri sonucunda ikinci ödül törenine katıldık. Öğretmenimiz İlayda Yılmaz yürüttüğü '' Yedi Bölge Yedi Renk'' ile '' Suyumu Boşa Harcamıyorum Yaşamımı Koruyorum '' projelerinden 2 Ulusal Kalite etiketi ödülü almıştır. Okul müdürümüz Rıdvan Bumin'in desteği ile sürdürülen projeler sonucunda okulumuz Ulusal etiket levhası almıştır. Projelerde katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız dolayısıyla sınıflarımızı, panolarımızı süsledik. İlçemizde düzenlenen kutlama programına katılarak hazırlamış olduğumuz gösterilerimizi yaptık.

Nis

Turizm Haftası kapsamında okul panomuzu hazırladık. 4-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde ilçemizde gezi yaptılar. Teşekkür ediyoruz.

Nis

Temiz Sınıf Projesi kapsamında ayın en temiz sınıfı 4-A sınıfı olarak belirlenmiştir. Tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Nisan ayı deneme  sınavında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdik. Başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Temiz Sınıf Projesi kapsamında ayın en temiz sınıfı 2-A sınıfı olarak belirlenmiştir. Tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Deneme sınavı ve İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdik. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2022 Afet Ve Tatbikat Yılı 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında tüm resmî ve özel kamu kuruluşlarında yapılan deprem tatbikatı okulumuzda da eş zamanlı olarak saat 11:30 da gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma yarışmasında ilçe birincisi olduk. Öğrencimiz İrem Su ÜZGÜN'ü ve öğretmeni Hilal BAŞKENT BAYCAN'ı tebrik ediyoruz.