Yarıyıl Tatilimi En Güzel Şekilde Değerlendiriyorum.

Değerli velilerim,

Uzun bir süredir uzaktan eğitim yaptığımız için öğrencilerimizi yüz yüze eğitimdeki gibi değerlendirme imkanım ne yazık ki yok. Öğrencilerim ve sizler bu süreçte çok yoruldunuz farkındayım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Yarın çocuklar dijital karnelerini görebilirler. Yani e-okuldan karnelerini görebilecekler.Öğrencilerim bu zor süreçte ellerinden geldiğinin fazlasını yapmaya çalıştı. Yüz yüze eğitime başladığımız zaman bu dönem süresince ara ara derse giren ve hiç derse katılmayan öğrencilerim ile ders takibini ve ödevlerini düzenli olarak yapan öğrenciler arasında büyük farklar olacak.Bazı öğrencilerimin bu açığı kapatması için üç haftalık ara tatil büyük bir fırsat. Ara tatil boyunca tüm öğrencilerimin günlük yarım saat kitap okumalarını mutlaka istiyorum. Alışkanlık haline getirelim, ailece okumalar yapalım. Ayrıca verdiğim fotokopiler ve göndereceğim diğer ödevleri de günlük olarak yaptıralım. Bu fırsatı değerlendirelim. Sizlerin gösterdiği desteğe ve ilginize de şimdiden teşekkür ediyorum.

21-01-2021

Yayın: 21.01.2021 - Güncelleme: 21.01.2021 21:46 - Görüntülenme: 1218