MARDİN / SAVUR - Başkavak İlkokulu

Başkavak İlkokulu / eSafety Label / Bronz Madalya Etiketi

eSafety Label ´, aralarında ülkemizin de bulunduğu, Avrupa´nın 34 ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu European Schoolnet tarafından, okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla 2012 yılında uygulamaya konuldu. Bu kapsamda, okulumuz da güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety etiketi almaya hak kazandı. Uluslararası alanda geçerli olan bu etiket okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

Okulumuz eTwinning etkinlikleri çerçevesinde Avrupa Okul Ağı ''The Safety Label Community'' tarafından verilen, okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili ''E-Safety Bronze Label''(Güvenli İnternet Bronz Etiket) almaya hak kazanmıştır. Yapılan incelemeler sonucunda, okulumuzun güvenli bir internet ağ alt yapısına sahip olduğu görülmüştür. Bronz etiketimizin Temmuz 2022 tarihine kadar geçerlilik süresi vardır.

11-01-2021

11-01-202111-01-2021