MARDİN / SAVUR - Başkavak İlkokulu

Ekm

Sayın velilerimiz, anne-babanın ve ailenin diğer bireylerinin çocukla olan etkileşimi, çocuğun aile içindeki yerini belirlemektedir. Çocuklarımızın sizlerle geçirdiği vakitler tüm davranışlarına yansıyor. Ailede ilgi gören çocuklarımız bunları hem bizlerle paylaşıyor hem de her alanda daha özgüvenli oluyor. Ekim ayı süresince çocuklarımıza vakit ayırarak aile yapabileceğiniz birkaç etkinlik hazırladık. Aşağıdaki tabloyu inceleyerek uygulayabilirsiniz. Siz değerli velilerimize şimdiden teşekkür ediyoruz..

Eyl

Değerli velilerimiz, ebeveyn saati için haftalık olarak paylaşımlar yapılacak olup websitemizde bulunan duyurular kısmına eklenecektir. Sizlerin önemle takip etmenizi rica ederiz.

Ock

eTwinning Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.

eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır. 2005 yılında Avrupa Komisyonunun öğrenme Programının ana hareketi olarak başlatılan eTwinning, 2014 yılından bu yana AB Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor programi olan Erasmus+'a, sıkı bir şekilde entegre edilmiştir.

Ock

Okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedefliyor.

Öğretmenler, okul müdürleri ve bilişim yöneticileri için önemli bir politika oluşturma merkezi olan eSafety Label, okulların kendi çevrim içi güvenliğini değerlendirmeleri, iyileştirmeleri, güçlendirmeleri için harekete geçmelerini sağlıyor. Okulların kendi çevrim içi güvenlik altyapılarını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirmek eSafety Label sayesinde mümkün oluyor.

Siz de eSafety Label topluluğuna katılın, e-Güvenlik alanında okulunuzda farkındalık yaratın.

Güvenli İnternet

Ara

Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin teknolojik iletişim araçlarıyla kurdukları bağı ve düzeyi olumlu etkileyecek olan broşürler aynı zamanda Bakanlığımızca okul rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin yürütülmesinde bu yıl Genel Hedef olarak belirlenen "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" hedefine kaynaklık edecektir.

Haftalık Eba Tv Yayın Akışı

Ara

19.12.2020 tarihinde 4.sınıf öğrencilerimiz için online deneme sınavı yapılacaktır. Belirtilen gün ve saatte öğrencilerimizi hazırlayalım.

Aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz

Değerli Velilerimiz,

Öğrencilerimizin uzaktan eğitim dönemi boyunca lütfen eba tvyi takip etmelerini ve canlı derslere katılımlarını sağlayalım. Çocuklarımızın bu süreçte eğitimlerinin eksik kalmaması, süreci sağlıklı bir şekilde atlatmamız adına gereken özeni göstermenizi rica ediyoruz.

Sizlerin desteğini inanıyoruz...

14 -18 Aralık TRT Eba Yayın akışı